Betalning: Banköverföring ×

Banköverföring, Från ett konto till ett annat, från din bank till vår bank. Använd det här alternativet om du vill överföra pengar till oss från ditt eget bankkonto, med hjälp av SWIFT och IBAN.

Denna typ av betalning tar 1-3 arbetsdagar , beroende på hur snabb din bank är. (vanligtvis 1-2 arbetsdagar)

Nyheter: Vissa banker erbjuder "realtid" om det erbjuds av din bank, så du kan skicka pengar till oss nu och vi borde få den direkt om du kan välja det alternativet hos din bank, och använd det, var snäll och informera oss, så att vi ser huruvida pengarna kom fram.

Annars ser vi varje dag klockan 12.00 vilka banköverföringar som har kommit in..